Etiquetes

dilluns, 30 de setembre del 2013

RECURSOS PER A LA CIÈNCIA



La Fundació Pasqual Maragall, creada per col·laborar en la recerca per trobar solucions a la malaltia d'Alzheimer, va organitzar aquest dissabte passat un concert al Palau Sant Jordi, que es va omplir.

Els artistes que van intervenir, Joan Manuel Serrat, Barbara Hendriks, Sílvia Pérez Cruz, Miguel Poveda i Noa acompanyats per l'Orquestra Simfònica del Vallés van omplir la nit de música, cançó i poesia, però sobretot d'emotivitat i caliu.

Pasqual Maragall va estar-hi present i al final va pujar a l'escenari. Encara que no es va dirigir al públic amb la paraula, ho va fer amb el seu particular somriure que va provocar els aplaudiments d'un públic entregat.

Desconec si la quantitat recaptada amb aquest acte, a pesar del seu èxit, és o no significativa, encara que segurament comparada amb el que seria necessari haurà estat minsa. Molt probablement la retirada de recursos per la investigació que s'està produint des de les Administracions està al darrere de l'organització del Concert.

Em pregunto si abans d'escatimar medis per avançar en qüestions tan importants com la salut de la gent, no hi ha altres partides dels pressupostos susceptibles d'ajustos més grans dels que estan tenint.

L'escala de prioritats que tenen els governs a l'hora d'assignar els recursos que obtenen de la ciutadania assenyalen per quin tipus de societat aposten. Veient com actuen els nostres governants, a molts se'ns regiren els budells.

Per endolcir una mica aquest post, si voleu, podeu escoltar els artistes que van actuar fent clik sota els seus noms (es tracta, però, de vídeos de You Tube que no són del Concert d'aquest dia)







1 comentari:

Sara ha dit...

Una preciosidad de conciertos y por una causa muy muy importante...estos actos me parecen de gran importancia y magníficos. Gracias por acercárnoslos.
Mi abrazotedecisivo Ramón