Etiquetes

dimecres, 23 d’octubre del 2013

ESTILS ARQUITECTÒNICS. QUAN L'ARQUITECTURA ÉS ART




Mercat de Sant Antoni (1882), de l'arquitecte Antoni Rovira i Trias  (la plaça Rovira del Barri de Gràcia està dedicada a ell);  "Disseny Hub Barcelona" (2013), de l'equip MBM arquitectes, format per Josep Martorell, Oriol Bohigas , David Mackay, Oriol Capdevila i Francesc Gual;  i Torre Agbar (2005) de l'arquitecte Jean Nouvel

En aquests moments s'està restaurant l'edifici modernista del Mercat de Sant Antoni. Aviat lluirà esplendorós. Un goig poder seguir gaudint de la seva bellesa al costat de la nova i espectacular arquitectura d'avui dia.

3 comentaris:

Emili ha dit...

Quants records em porta aquest Mercat... Quan era nen hi anava acompanyant a la meva mare a comprar. Les compres sol quedaven limitades a les botigues del barri. Les parades del menjar, les de roba al porxat exterior i, els matins de diumenge, ja adolescent, el mercat de vell de cromos, tebeos (aleshores no se'n deia còmics), llibres, discs, etc. Suposo que per proximitat a casa teva tu també tens records semblants.

Ramon ha dit...

EMILI: Efectivament els nostres records son molt semblants. Encara que el mercat mes proper a casa meva és el de la Boqueria, el de Sant Antoni tenia trambé força protagonisme, sobre tot diumenges al matí.

Sara ha dit...

Preciosos los dos y muy diferentes, y es que en la variedad está el gusto, y que le den uso y utilidad y nos lo dejen caer, como está pasando en tantos lugares de España me parece ideal.
Abrazotedecisivo