Etiquetes

dilluns, 15 de setembre del 2014

TOSSA DE MAR; SEMPRE TOSSA

Quan surt el sol o de cara al vespre; a la nit; a qualsevol estació de l'any; des de qualsevol racó del poble o dels seus voltants. Tossa sempre m'ha enamorat.

Aquests últims dies, l'he gaudit com aficionat als banys de mar. La Platja Gran, al peu del Castell oferia una aigua transparent, farcida de peixos que s'acostaven a la gent sense cap por. La textura i temperatura de l'aigua, perfectes. El bany, llarg, i de quarts de deu a quarts de dotze. Plaer de déus.

Algunes imatges:







El desembre de l'any passat vaig penjar un post al blog "Guia mon-ra-mon" sobre Tossa. Si el voleu veure feu clik aquí

5 comentaris:

Josep Lluis ha dit...

Me'n alegro (i us envejo) per la vostra estada a Tossa. Certament és un lloc privilegiat, sobretot fora ja de temporada.
Recordo l'entrada al teu blog dels any passat.
Ah! Les fotos molt maques.

Júlia ha dit...

És un lloc privilegiat tot l'any, de tant en tant hi tornem,ha sabut 'conservar-se',cosa difícil considerant on es troba.

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Tossa bullia aquests dies. A més d'una Fira Medieval que va durar tres dies, es va celebrar un triatló amb 500 atletes i els turistes ocupaven tots els racons. Tot, però sense trencar l'encant d'aquest poble preciós.

Ramon ha dit...

JÚLIA. Quan vaig a Tossa, també de tant en tant, mai deixo de pensar en totes aquelles persones que des de qualsevol àmbit han sabut conservar l'encant del poble i el seu entorn. Els veïns i els seus representats a l'ajuntament, per exemple, segur que han tingut que superar proves molt dures per no acabar com altres poblacions de la Costa Brava, entregades, sense gaires contemplacions a allò de "el que no són pessetes són punyetes".

Xiruquero-kumbaià ha dit...

D'acord Ramon: sempre Tossa. Aquests dos mots diuen molt!