Etiquetes

dijous, 16 de juny del 2011

MOTOCICLISME - GRAN PREMI PT



Conte dedicat al meu nét Albert qua avui fa 29 mesos

A l'Albert li agraden molt les motos. De fet, ell te des de fa temps una Ducati de joguina que fa volar per places i carrers amb els seus propis peus.

Un dia va veure una carrera de motos per la tele. En el Circuit de Montmeló, unes motasses precioses corrien empaitant-se unes a les altres. A les corbes semblava talment que els motoristes tocaven el terra amb tot el seu cos.

L'Albert es va quedar amb la boca oberta. Va pensar que a ell li agradaria fer una carrera d'aquestes, però amb la seva moto. Va parlar-ho a la Guarderia i aviat totes les guarderies del barri van fer una selecció de petits motoristes com l'Albert.

Van parlar amb els responsables del Circuit de Catalunya que van trobar excel·lent l'idea d'organitzar un Gran Premi PT (PeTits).

El dia de la carrera el circuit estava a tope de gent i els vint participants en la línia de sortida feien la mar de goig. Tots amb els seus cascs i els seus guants, pujats a les petites motos.

L'Albert sortia de la segona línia. Quan es va donar la sortida les cames dels petits motoristes ni es veien de lo ràpides que anaven.

L'Albert que era un bon esprinter va aconseguir avançar als que tenia al davant i va assolir la primera posició que va mantenir durant les cinc voltes que va durar la carrera. Quan va pujar al pòdium amb el segon i el tercer classificat estava exultant de satisfacció.

Els tres guanyadors es van ruixar amb una botella gegant de gasosa, tal com corresponia a l'edat dels campions.

L'èxit va ser total i va quedar fixat per la següent temporada el II Gran Premi de Motociclisme PT

El iaio Ramon. 16 de juny de 2011

Imatge: Internet

I ARA UNA SORPRESA: SI VOLEU VEURE L'AUTÈNTIC ALBERT GAUDINT AMB LA SEVA MOTO, MIREU AQUEST VIDEO:


8 comentaris:

Emili ha dit...

Si noi, l'Albert és un autèntic campió, va com un coet. I molt ecològic !!! Haurem de fomentar aquesta modalitat de tracció, obligant-la especialment als desaprensius que malmeten la muntanya. Així voldria veure-els pujant els pendents, ja que són tan fatxendes.

Carme ha dit...

Felicitats al campió...

I felicitatas al iaio per la seva constància en les narracions i ara ens sorpren amb imatges.

Una forta abraçada.

C. Miro

josep lluis ha dit...

Bufa tu! Si corre més que amb un motor de debó! Quin goig veure els nanos crèixer així de sans. Per a molts anys.

Ramon ha dit...

EMILI: Vet aquí que el primer títol que li vaig posar al vídeo va ser "Petit motorista ecològic", pensant també amb els que no ho son i sobre tot en aquests que ara, amb la publicació d'una nova llei del nostre govern podran amb quads, tot-terrenys i sorolloses motos travessar camins i corriols que fins ara estaven prohibits per preservar el medi ambient, i d'això en diuen alguns "estimar el país".

Ramon ha dit...

CARME: Gràcies en nom de l'Albert i en el meu. Tota la família esperem que quan creixi més a l'Albert li passi una mica la fal-lera motorista...ja saps, per allò del perill que tenen aquests "bitxos".

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: En aquest vídeo no es veu agafant la seva "punta de velocitat". Creu-me que s'embala com una mala cosa. Gràcies per la felicitació.

Mediterráneo ha dit...

Albert apunta gracia, salero y dinamismo.

Que lindo esta! A disfrutarle mucho, que el tiempo pasa rápido... dentro de nada le vemos en coche, jajajaja.

Entrañable tus cuentos.

Abrazo grande!

jeronimo ha dit...

El video confirma no solo que Albert es un campeón, también que no necesita la Ducati para seguir siendo el primero.

Es evidente que reune excelentes cualidades y tiene un buen equipo.

Enhorabuena !!!