Etiquetes

divendres, 30 de març del 2012

SI, DIGUI'M...

 
 
Les noves generacions creixen amb aparells que nosaltres, els grans, hem tingut a les mans quan ja havíem crescut del tot.

Aquí tenim al meu nét que amb un mòbil de veritat però que ja no funciona, juga tot tenint una conversa telefònica imaginària.

Alerta. Abans s'ha assebentat de quines son les tecles de despenjar i de penjar!.

Cal veure com manega l'aparatet el nen.

3 comentaris:

El porquet ha dit...

Fa temps vaig veure com a una nena ben menuda li feien una foto amb una càmera de les més tradicionals! (no digital ni res de tot això). En acabat de fer la foto la nena va sortir esperitada a agafar-la i girar-la... per a intentar veure la foto per la típica pantalla de les digitals... que aquesta no tenia. La cara de decepció va ser d'aquelles espectaculars... no entenia una càmera sense pantalleta per veure les fotos recent fetes!

I jo que encara havia tret carrets a les fosques...

Carme Rosanas ha dit...

És espectacular com els petits maneguen tota mena d'aparells. Els mateixos que a nosaltres ens costa una bona estona d'aprendre...

Assumpta ha dit...

Hehehehehe m'has recordat quan el meu nebot petit (que ja té onze anys) quan en tenia uns dos anyets, li ensenyaves un telèfon fix i li preguntaves què era i deia "un telèfon"... després li ensenyaves un mòbil i li preguntaves què era i deia "un mòbil", com si fossin dues coses ben diferents... ell mai deia "telèfon mòbil"... o una cosa o l'altre :-))

Riiiiiiiiiiiiiiiiin, riiiiiiiiiiing... Albert? Hola?