Etiquetes

dimecres, 6 de maig del 2015

LA CARA I LA CREU DE LA MONEDA


Si la cara és la bondat, l’amor, la bellesa, la pau, la veritat, la senzillesa, la intel·ligència , la generositat i la solidaritat, la creu, és la que ens presenten cada dia, majoritàriament, i a tota hora els mitjans de comunicació: l’odi, la violència, la supèrbia, la mentida, l’estupidesa, l’avarícia, l’egoisme…

És necessària una desconnexió o almenys una acurada selecció dels mass-media, per assolir espais saludables. 

La vida passa depresa i cada minut que consumim impregnats dels valors negatius que ens aboquen aquests medis és un minut malmès.

Refugis ni hi ha molts, per sort. 

En cada una de les virtuts que té la cara de la moneda hi ha l’oportunitat de gaudir de l’existència. Fent-ho, és combat simultàniament la negativitat del món que ens expliquen sense parar.

Foto: platja de Badalona des de el Pont del Petroli

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Estic totalment d'acord amb el que dius. i ho practico tant com puc. Fugir de tota mena d'informació amb tanta càrrega negativa com ens tenen acostumats.

Refugis n'hi ha. Només cal trobar-los.

Aquest teu mar de la Platja de Badalona, en aquest moment em fa un bon refugi.

Sara ha dit...

Divina imagem buafffff que guapa, una delicia, se sale de preciosa. Mi abrazotedecisivo Ramón

Ramon ha dit...

CARME: Vull pensar que cada vegada en som més buscant i trobant refugis i actituds per intentar millorar la nostra vida i la dels altres.
El mar: també un dels meus refugis preferits!

Josep Lluis ha dit...

Buf! Avui no m'he llevat com per massa filosofies, però haig de reconèixer que les teves reflexions són la pura veritat. Gràcies.