Etiquetes

dijous, 22 de febrer del 2018

"PAÍS!"



Forges, molt més que un ninotaire, al marxar deixa pels que vulguin recordar-lo, muntanyes de vinyetes, llibres, àudios, etc. El seu tema era TOT; preferentment el comportament de la gent en l'àmbit familiar, social i polític. Els costums, les creences, les contradiccions...

Defensor de la llibertat, era crític, i molt, amb la corrupció, la insolidaritat, la crueltat, la desigualtat, el masclisme, els fanatismes, etc.


En aquest blog he penjat sovint coses d'ell. Fent clic aquí les podeu veure.

4 comentaris:

Júlia ha dit...

En els seus darrers temps va fer alguns acudits poc amables amb la situació de Catalunya i l'independentisme, en aquell moment va rebre moltes bastonades, potser excessives.

Ramon ha dit...

JÚLIA: En la seva trajectòria sempre ha manifestat la seva estimació per Catalunya, la seva gent i la seva cultura. És cert que sobre el Procés s'ha mostrat crític i fins i tot, com tu dius, poc amable, però per sobre de tot Forges exercia la llibertat d'expressió posant a la picota tot allò que no li agradava. Els criticats (taurins, futboleros, polítics mentiders o corruptes, especuladors, etc), com és natural, s'enfadaven amb ell, però, en general, valoraven positivament la seva sinceritat, amb excepcions, és clar.

José Luis ha dit...

Em trec el barret en homenatge al Forges, davant de la seva trajectòria, de la seva capacitat analítica durant tants anys, i de tot plegat.

Sara ha dit...

Forges será siempre muy GRANDE, y allá donde esté...ya estará haciendo de las suyas y llenará de risas el lugar que ahora habite.
Mi abrazotedecisivo , dale un beso enorme a Montse.