Etiquetes

dijous, 2 de juliol del 2009

DES DE ELS CAMINS DE RONDA

Passejar entre pins tot contemplant l'incomparable espectacle de la mar i fer-ho entre els pobles costaners de la Costa Brava és una experiència a l'abast de gairebé tothom que proporciona un plaer indescriptible a través dels cinc sentits.

3 comentaris:

Josep Lluis ha dit...

Completament d'acord, els Camins de Ronda són un privilegi al nostre abast. La foto és molt real, amb el detall de les gavines i tot.

Assumpta ha dit...

Ramon, avui t'he de felicitar molt especialment :-) Si sempre, sempre m'agraden les teves fotos, la d'avui és molt maca... però, a més, has triat un vídeo que és una preciositat. Recordo que fa anys ma germana tenia el LP de Neil Diamond on sortia aquesta cançó, però és que les imatges del vídeo són espectaculars!! :-))

Ramon ha dit...

Josep Lluis: I a més qualsevol època es bona per gaudir d'aquests camins. La foto està feta a primers de desembre de l'any passat, entre Sant Feliu de Guixols i Platja D'Aro. En aquesta època apenes si vem creuar-nos amb dues o tres persones...un espectacle com aquest i el públic no hi té massa tirada, al menys a l'hivern, es clar.

Assumpta: A mi també m'ha fet molta il-lusió trobar aquest video al You Tube. L'L.P. que dius el tinc i l'havia sentit moltes vegades però ara feia anys que no el posava. M'alegra que t'hagi agradat.