Etiquetes

dijous, 10 de novembre del 2011

HOMENATGE A MONTSERRAT ROIG


Els seus llibres, el seu exemple i el record de la seva mirada i del seu somriure segueixen i seguiran acompanyant-nos.

Josep Maria Espinás li va fer una entrevista encantadora en el seu programa "Identitats"de TV3. L'entrevista està feta al 1988, tres anys i mig abans de morir, quan ella es trobava plena de vida. Cap al final del programa, l'Espinàs, curiosament i pot ser una mica premonitòriament li diu "jo se que tu ets capaç de tornar a néixer cada dia"...

Crec que avui pot ser un bon dia per descobrir-la o recordar-la:




Foto: Internet

6 comentaris:

Pep ha dit...

Ja veig que ens ha enamorat a tots amb aquesta mirada.
Bon dia, Ramón.

Josep Lluis ha dit...

Emocionant tornar a veure un cop més aquesta entrevista, ara que fa 20 anys del seu traspàs. Colpeix especialment cap el final quan l'Espinàs li diu: Tu ets sents molt viva, oi?

Ramon ha dit...

PEP: Efectivament!.

JOSEP LLUÍS: L'entrevista està feta el dia 9 d'abril de 1.988, es a dir 3 anys i mig abans de morir. Llavors estava i se sentia molt viva, i tant!. No més cal escoltar-la i veure-la en aquest vídeo, parlant de política, religió, filosofia de vida, amor, família, literatura, etc. etc. La natura li va prémer, injustament, el botó "off" massa aviat...

rebaixes ha dit...

Montserrat va ser molta Montserrart, el seu record perdura i molt més hauriem de fer. Jo li dic LA DONA. Crec que hi ha una molt que descobrir del seu treball, sols he fet una mica petitona de la seva figura, poc més ser fer que intentar admirarla amb el boli, llapis o pnzell. gràcies per la vostra visita. Anton.
la edat i la feina que he de suportar em priva de visitar assiduament a molts que voldria coneixer més a fons. Coses de la vida. tenim el got al davant i no podem beure.

Ramon ha dit...

ANTON: Molta "Montserrat", si senyor: talent, compromís, esperit lluitador i aquella seva personalitat captivadora. Crec que som molts els seus admiradors i m'alegra coincidir amb tu també en aquesta qüestió. Segur que anirem tenint temps per a coneix-ens una mica més.

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Dos entrevistadors cara a cara. perquè en aquells moments, la Montserrat Roig també tenia ja una fama merescuda per les entrevistes fetes.

Deu ser difícil intercanviar els papers i passar d'entrevistador a entrevistat i a l'inrevés!