Etiquetes

dissabte, 10 de desembre del 2011

JOAN MIRÓ I ELS SEUS GARGOTS





Les obres del genial Joan Miró, diuen que sintonitzen immediatament amb la sensibilitat dels infants. Visitant l'exposició "Les gens de la mer" a la Sala Ivanow de Barcelona, vaig veure que vuit de les tretze obres d'aquesta col-lecció, tenien en un raconet o altre del quadre, com a mínim, un gargot com els de la mostra que vaig fotografiar. No vaig poder evitar pensar en el artístic dibuix que em va dedicar el meu nét aquest estiu passat i que tinc penjat en lloc d'honor a la columna esquerra del bloc. No es passió de iaio, pero les espirals entrellaçades de l'Albert, fetes amb els seus retoladors de colors, superen de llarg els monocromàtics del gran artista...

2 comentaris:

El porquet ha dit...

Aquest post és per emmarcar, mai més ben dit, i posar-lo a la propera exposició de Miró, just a l'entrada... potser que comencem a valorar en la seva justa mesura "l'art modern".

Molt i molt bona!

Josep Lluis ha dit...

No, no es passió de iaio, estigues tranquil. A mi també m'agraden més els gargots del teu net. A veure si amb el temps es cotitza tant la seva signatura.