Etiquetes

dimecres, 22 de febrer del 2012

BARCELONA - Passejant

Sempre hi ha un detall que em crida l'atenció. L'altre dia passejant amb la bici pels voltants de l'hotel "Vela", em va semblar molt estètic l'enquadrament d'aquest mur folrat d' anuncis amb el fons de la façana de l'hotel que dona a terra. Llàstima que la llum no era l'ideal per a la foto.

  
07- Passejant per barcelona (con Pi de la Serna-1989) by Sabina on Grooveshark

3 comentaris:

Josep Lluis ha dit...

Passejant per Barcelona...té titol de cançó del Quico. Es maca la foto, jo la tinc semblant a última hora de la tarda. Tens raó, la llum és diferent, però aixó passa arreu i s'ha d'aprofitar l'ocasió (article 1er. del manual del reporter gràfic).

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: A rel del teu comentari decideixo canviar la música d'acompanyament posant la cançó del Quico. La sorpresa és que no l'he trobada més que en la versió del Sabina, que encara que no és el mateix, queda penjada. Veuràs que en la pastilla de l'audio al Quico li foten "Pi de la Serna"...que hi farem.

M'apunto el text de l'article ler. del manual del reporter gràfic.

El porquet ha dit...

Osti, ara potser em passo de voltes però la primera imatge que m'ha vingut al cap veient aquesta foto és la del mur de Berlín... estranyes associacions que fa el cervell...