Etiquetes

dimarts, 14 de febrer del 2012

BARCELONA - POBLE NOU





La Rambla del Poble Nou m'agrada. Les seves dimensions humanitzades i la seva arribada al mar, les seves cases i comerços i l'ambient que s'hi respira. Allà hi trobarem La Aliança del Poble Nou, un espai amb molta història que segueix oferint una amplia i variada oferta cultural i d'entreteniment. El seu bar-restaurant al que corresponen les dues últimes fotografies, a més d'un menú molt digne, ens fa sentir com si visquéssim unes dècades enrere.

  Ten Cuidao by Mayte Martín on Grooveshark

5 comentaris:

El porquet ha dit...

És un espai que vaig trigar força anys a descobrir, però que des de llavors ja és un dels meus preferits d'aquesta ciutat.

Assumpta ha dit...

No hi he estat mai, ho confesso... Jo sóc una pobre barcelonina exiliada que un dia em tocarà una travessa multimilionària i tornaré a la meva ciutat... Llavors visitaré aquests llocs :-)

M'agrada el color de la decoració! :-)

Sara ha dit...

Dos últimas perspectivas de Barcelona preciosas, la marítima y la más pura de las ramblas...preciosas entradas con bonitas imágenes.
abrazotedecisivo a los dos

Josep Lluis ha dit...

També a mi m'agrada el barri. Bé, ara no, que està esberlat per 17 Km de canonades de gas avariades. Les fotos, molt maques. No sé si saps que a sota la platea del Casino hi hà, o al menys hi havia, un dels millors estudis de gravació de Barcelona.

Ramon ha dit...

PORQUET: Jo el conexia de fa força anys i he seguit la seva evolució, que per cert ha estat molt positiva.

ASSUMPTA: Tan de bó que et toqui una bona travessa. Mentre, però, quan vinguis a Barcelona, que segur que hi vens de tan en tan, baixa a la Rambla del Poblenou i passeja-la poc a poc. T'agradarà.

SARA: Seguro que no son las Ramblas que tu conoces. Esta es más modesta. Corresponde al Barrio del Poble Nou. Es mucho más pequeña, pero, precisamente por esto y por otros aspectos posee un encanto especial.

JOSEP LLUÍS: Lo del estudi de gravació, recordo que una vegada, ja fa temnps, m'ho vas comentar tu mateix. Esperem que les inundacions subterrànies d'aquests dies no l'hagin afectat.