Etiquetes

diumenge, 19 de febrer del 2012

MÚSICA DE PEL-LÍCULES

Els compositors de les bandes sonores d'aquestes pelis, van aconseguir que després de escoltades centenars de vegades per milions de persones, alguns dels seus temes principals, com els que he penjat al peu dels cartells, els podem xiular, ta-rarejar o cantar sense cap dificultat. Segurament han quedat incrustats en l'ADN dels que hem tingut la sort de veure i viure aquestes pel-lícules a les sales de cinema.
The entertainer by Scott Joplin on Grooveshark CANDILEJAS (INSTRUMENTAL) by CHARLIE CHAPLIN on Grooveshark Love theme by BSO El Padrino on Grooveshark Moon River by Audrey Hepburn on Grooveshark

4 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Avui un concert ben diferent del de l'altre dia!

Ramon ha dit...

CARME: Quin munt de sensacions ens aporta la música...si t'agrada la música antiga i concretament les versions d'en Jordi Savall, et
suggereixo que escoltis el concert que tinc penjat al meu bloc "troballes...". Es del passat desembre a Rumania i com homentage a la seva dona Montsrrat Figueras, que també s'escolta en el mateix concert. L'enllaç del pòst és aquest:
http://troballesmonramon.blogspot.com/2012/02/jordi-savall-istanbul-la-sublim-porta.html

Josep Lluis ha dit...

Molt maco i ben treballat el muntatge d'avui. No he reconegut la pista que has triat de Candilejas, però aixó és culpa meva.

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Segons Grooveshark, es correspon amb la versió instrumental editada pel propi Chaplin en l'àlbum titulat "Candilejas".