Etiquetes

dijous, 16 de febrer del 2012

UN PROJECTE: EL NOU "MINI-BULLI"








Conte dedicat al meu nét Albert que avui fa tres anys i un mes

Els experiments culinaris criden l'atenció a l'Albert. 

Sempre que te ocasió a les cuines que pot trobar, per exemple, a la ludoteca de la Ciutadella, es posa a fer barreges de tota mena de substàncies, amb resultats espectaculars.

Unes quantes pedres petites, una mica de fang, unes fulles d'arbre, una mica d'herba i aigua de la font, tot ben treballat a dintre de les cassoles i olles corresponents, passades pel foc, lent o ràpid, segons li sembli, acaben produint uns plats molt vistosos i elegants.

Quan me'ls dona a provar, li dono la meva opinió, i segons com, rectifica o no els ingredients per millorar-lo.

De les seves últimes creacions cal destacar les següents:

  • Llaminadura d'herbes tendres amb suc de pedretes silvestres.
  • Fregit albertí amb salsa de fanguet selecte.
  • Sopa aromàtica de fulles d'alzina amb crostonets de branques de pi roig.

En fi, que no s'ha de descartar que en Ferran Adrià tingui aviat un competidor.

El iaio Ramon, 16 de febrer de 2012

Superesmoza by Club Super 3 on Grooveshark

8 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Quin conte més fantàstic!

M'ha agradat molt...

Josep Lluis ha dit...

Caram!, amb aquest menú tant suculent se m'obre la gana. Molt maco el conte, i està també molt maco l'Albert.

Sara ha dit...

Me lo como yo a él, está precioso...disfrutarlo muchisismo cada día, cada momento, que se que lo haceis, y prontito lo hareis doblemente ¿verdad?

Ramon ha dit...

CARME, JOSEP LLUÍS I SARA: Gràcies!.

Mediterráneo ha dit...

Ya sabes Ramón, tus cuentos a Alberto siempre me han parecido algo maravilloso.

Este nos deja ver lo creativo que es, que claro... el nene lo lleva en los genes, eh! jajajaja.

Preciosas fotos y lindísimo Alberto, con sus caritas y expresiones.
Seguro que el famoso Cocinero, tendrá un buen competidor...jajajaja.

Besos Familia!

Ramon ha dit...

Gracias, Mediterraneo.

Assumpta ha dit...

Què bo!! I quins noms tan macos tenen aquests plats!! :-))

Segur que l'Albert triomfarà!!! :-))

Ramon ha dit...

ASSUMPTA: Jo també ho penso. El dia que inauguri el restaurant ho faré saber a tots els seguidors!. Segur que us convidarà.