Etiquetes

dimecres, 16 de maig del 2012

SOBRE QUATRE RODES

 
Conte dedicat al meu nét Albert, que avui fa tres anys i quatre mesos

La traça de l'Albert sobre dues rodes, bici i moto, ja la te demostrada en contes anteriors.

Ara tocava fer-ho sobre quatre rodes.

 Un bonic kart de pedals aviat es va convertir en un coet, quan l'Albert s'hi va posar a sobre i els seus peus no es veien de tan ràpid com anaven.

Igual que va passar amb la seva moto miniatura, es va organitzar a la Guarderia una carrera de karts i els pilots van fer anar els seus bòlids tan de pressa que van arribar a desgastar l'asfalt del Circuit de Montmeló.

El problema va ser que a continuació de la seva carrera anaven a córrer el Gran Premi de Fórmula 1 dels pilots professionals, prova que es va tenir que suspendre per arreglar el desgast produït pels petits.

Aquest fet, que no havia passat mai, va ser portada de tots els diaris del món.

El iaio Ramon, 16 de maig de 2012

4 comentaris:

Sara ha dit...

Que cara de felicidad tiene y de estar gozando de esas cuatro ruedas, muy bien capturada esta imagen Ramón, entrañable a tope.

Abrazotedecisivo

Assumpta ha dit...

Quina xulada de foto!! Fa tot l'efecte d'aquesta velocitat supersònica que van assolir els petits i que va deixar tan malmès l'asfalt de Montmeló!! :-DDD

Josep Lluis ha dit...

Molt maca la foto i el seu tractament.
Ara bé, m'estimaria més que el conte no es fes realitat, perqué els desperfectes d'aquest pais els paguem tots, i ja en tenim prou amb el que tenim.
Felicitats i salut a tots.

Ramon ha dit...

SARA: Realmente disfrutó mucho con el kart i yo tuve la suerte de estar ahí con la cámara a punto.

ASSUMPTA: A la cara de "velocitat amb goig" de l'Albert vaig sumar el trucatge de les rodes; total: velocitat a tope.

JOSEP LLUÍS: Tens raó en que millor que no s'hagi d'arreglar l'asfalt, perquè això si que ho arreglarien i a càrrec de la tresoreria de l'Ajuntament de Barcelona...he llegit que dels impostos municipals s'han destinat cinc milions d'euros al Circuit de Montmeló, per cobrir el seu dèficit...sense comentaris.