Etiquetes

divendres, 8 de juny del 2012

MÉS ENLLÀ DE LA VIDA - (Reflexions d'estar per casa)

 
Las diferents creences que els humans han desenvolupat en el transcurs dels segles sobre la supervivència després de la mort han fet que el cos dels morts, encara que tothom te constància indiscutible sobre la seva degradació i ràpida desaparició, s'utilitzés pels rituals corresponents: embalsamament, cremació, enterrament, etc.

 Uns pensant en la resurrecció de la carn, altres en una reencarnació, altres en paradisos diversos....etc.

La veritat és que a aquestes alçades, on la ciència ens diu cada dia que la donació d'òrgans i teixits pot salvar moltes vides, seria bo que féssim un esforç per superar les possibles pors o recances que s'han imposat a la gent sobre aquest tema i ens féssim donants.

 Personalment crec que és la millor manera d'utilitzar una cosa que no ens servirà per a res un cop s'ens acabi la corda. Amén.

Enllaç directe a la web sobre donació d'òrgans i teixits, de la Generalitat de Catalunya

Foto: Dolmen d'Albi. Sierra d'Aralar (Navarra)

...el xou ha de continuar.

3 comentaris:

Josep Lluis ha dit...

D'acord amb les teves reflexions. Son tantes le civilitzacions que s'han trencat el cap amb aquest tema!
He mirat la web de la Generalitat, i trobo que està molt bé muntada. Gràcies per la teva feina.

El porquet ha dit...

Serà una reflexió d'estar per casa, però és preciosa i molt i molt valuosa! Tens tantíssima raó! Em costa molt d'entendre la gent que s'hi nega en rodó... molt.

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS I PORQUET: Crec que cal anar parlant del tema i anar convencent als qui encara no ho estan. Gràcies pels vostres comentaris.