Etiquetes

dimarts, 11 de setembre de 2012

PREPARATS...LLESTOS...JA!!

 

Tot a punt per començar. Les motxilles que han descansat unes quantes setmanes, demà s'ompliran i enganxades a l'esquena de nenes i nens els acompanyaran de casa a l'escola i de l'escola a casa.

El meu nét Albert, després de superar l'etapa de la guarderia, s'estrenarà a P-3. Només desitjo que la seva curiositat natural, les ganes de saber-ho tot, la seva bondat, la seva sociabilitat i tots els valors i bones pràctiques que actualment l'adornen amb una mica més de tres anys i mig, es vegin potenciades i que quan acabi els seus estudis hagi après a desenvolupar-se a la vida com una persona de bé, generosa i feliç. Que així sigui!.

3 comentaris:

Sara ha dit...

Pues si...ya estamos de lleno a ello, un curso más...veo que tú disfrutando como un niño, con vuestro niño querido de esa vuelta al cole, pues disfrutar esta etapa, de nuevo...desde la perspectiva del yayo.
Abrazotedecisivooooooooooooo

Ramon ha dit...

SARA: Estros crios que empiezan ahora a formarse serán los encargados de corregir los entuertos que les estamos endosando. Espero y deseo que con conocimientos y sensibilidad logren un mundo mejor.
Un abrazo Sara y un buen curso también para ti.

Josep Lluis ha dit...

Al teu comentari, vull afegir-hi una paraula final: Amén.