Etiquetes

diumenge, 16 de desembre del 2012

UNS FLOTADORS DE PEGA





 Conte dedicat al meu nét Albert que avui fa 3 anys i 11 mesos i a la meva néta Jana, que aquest passat dia 12 ha fet mig any!.

 Tal i com li van prometre al conill Pubill, les gavines Clementina, Agripina i les seves amigues  van pensar en com facilitar al Pubill un estris que li permetés flotar a l'aigua per poder jugar amb elles al mar.

Una, va dir: "Jo crec que podríem  buscar una espècie de "manguitus" com els que porten els nens petits quan encara no saben nadar."

"Bona idea -- va dir un altre- però el Pubill te uns bracets molt estrets i molt petits. Dubto que trobem "manguitus" d'aquesta mida".

La Agripina va dir: "ja ho tinc! jo se on aconseguir flotadors d'aquesta mena pel Pubill i se on anar a trobar-los".

"Endavant, doncs, ves a buscar-los" van dir-li les altres.

La Agripina va comprar a una pastisseria dos "donuts" que li van semblar bons flotadors per la mida del Pubill, sense pensar que els "donuts" no son de plàstic inflable.

Arribat el dia de la visita del Pubill, la Agripina li va posar els "donuts" a les dues potetes davanteres i li va dir que es fiques a l'aigua sense por.

Com és natural, només entrar a l'aigua, els" donuts" es van desfer i el Pubill es va enfonsar empassant-se un bon glop d'aigua salada.

Totes les gavines van volar per rescatar-lo. 

Quan van endevinar que els flotadors  que li havia posat l'Agripina eren de pastisseria, la van esbroncar per tanoca, i li van dir que anés a buscar una banyereta petita de plàstic perquè, al menys, en Pubill pogués navegar.

Així ho va fer i al cap d'una estona estaven totes les gavines i en Pubill jugant i rient a la platja.

El iaio Ramon, 16 de desembre de 2012

3 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Ep! No val a badar, eh?

Sort que eren a punt per salvar-lo!!!

Un conte molt divertit!!!

Assumpta ha dit...

M'encanten els donuuuuuuuuuts!!! Jo me'ls hagués menjat abans de tirar-me a l'aigua :-DDD

Alba ha dit...

hehehehe!!! Molt divertit!! Jo com l'Assumpta.... me'ls hagués menjat abans de tirar-me a l'aigua! :P