Etiquetes

divendres, 15 de febrer del 2013

MÉS SOBRE "TOT DE PAGAMENT"

 
Post Data:

De fet no tenim absolutament res de franc. El que ens cobren d'IVA per qualsevol cosa que comprem, més l'IRPF, l'IBI, les diverses taxes i cotitzacions, etc. sumen unes quantitats impressionants que, d'altre banda ens diuen que són insuficients per fer front a les despeses d'educació, sanitat, ajudes socials, cultura,...

Aleshores, a més de pujar els impostos, estableixen un sobre-preu per prestacions que abans estaven cobertes i pugen el de les que ja el tenien, tot en un moment que hi ha molta gent sense feina i els que la tenen estan amb el sou congelat o reduït.

La fuita de diners públics que van a parar a butxaques que no ho mereixen per diverses raons, la majoria inconfessables, està absolutament descontrolada.

Mentre, la classe més humil patint i la classe mitjana desapareixent; justament els que suporten amb més sacrifici l'esforç fiscal en aquest país, els primers, sobre tot, via impostos indirectes i els segons també pels directes.

Una dada per reaccionar: IRPF: segons l'Agència Tributària, la renda mitja declarada pels assalariats és superior a la dels empresaris i autònoms. Un cas únic a Europa!.

2 comentaris:

Josep Lluis ha dit...

Buahhh! Tot aixó és per fartar-se de plorar!. Per quan la revolució?

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Si fossim al 1789 segur que es tornaria a plantejar i sota el bell lema: Liberté, égalité, fraternité, però al 2013 em sembla que encara està molt arrelat el jamenfotisme, tot i que, per sort, sembla que va de baixa.