Etiquetes

diumenge, 30 de novembre de 2014

ELS ALTRES VIRUS


Des de fa un cert temps he arribat a la conclussió que la imatge o la veu de determinats personatges públics, que, si ens descuidem, entren sense permís a casa nostra a través de la ràdio o la tele, poden arribar a tenir l’efecte d’un virus d’aquells que provoquen l’ alteració d’un bon estat d’ànim.

Així que allò de “Reservat el dret d’admissió” ho aplico radicalment. 

El canvi d' emissora o canal és fulgurant al primer “atac” degut a la presència d’un "viruspersonatge" d’aquests que tant abunden. 

És l'antivirus més efectiu que he trobat.

Vinyeta de Forges baixada d'internet

6 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

És boníssim l'acudit i l'expressió que utilitza Forges.

Tambè ho és lacteva reflexió. Ens hem de protegir dels que fan mal només de sentir-los.

Ramon ha dit...

CARME: Es que el Forges és un crak!. Els "viruspersonatges" per a mi són precisament els que tu dius: els que fan mal, ja sigui a través d'insults, mentides o fanatismes de diversa tipologia.

Josep Lluis ha dit...

El mando a distància és un invent fabulós. Es pot fer servir com un ganivet radical per tallar els caps d'aquells que no ens agraden. El mal és que a la realitat aquells no desapareixen del mapa.
Com s'arregla aixó?

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Tens més raó que un sant, Ramon. No saps l'habilitat "far west" que he anat adquirint amb el comandament de la tele. Ep, i no tant sols per "personatges", que hi ha altres coses televisives que em provoquen vergonya aliena.

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Sempre hi haurà els que els hi agradaran aquells a qui nosaltres no volem i que faran com nosaltres amb els seus comandaments a distància envers als qui a ells no suportin. El que és de desitjar que els que surten en els medis enganyant al personal tinguin cada vegada menys audiència. La teva metàfora comandament/ganivet la trobo encertada.

Ramon ha dit...

XIRUQUERO-KUMBAIÀ: Una altre metàfora divertida: comandament/revòlver. Sobre el sentiment de vergonya aliena que sents davant "altres coses" de la tv. totalment d'acord. Sort del "revòlver".