Etiquetes

diumenge, 30 de novembre del 2014

ELS ALTRES VIRUS


Des de fa un cert temps he arribat a la conclussió que la imatge o la veu de determinats personatges públics, que, si ens descuidem, entren sense permís a casa nostra a través de la ràdio o la tele, poden arribar a tenir l’efecte d’un virus d’aquells que provoquen l’ alteració d’un bon estat d’ànim.

Així que allò de “Reservat el dret d’admissió” ho aplico radicalment. 

El canvi d' emissora o canal és fulgurant al primer “atac” degut a la presència d’un "viruspersonatge" d’aquests que tant abunden. 

És l'antivirus més efectiu que he trobat.

Vinyeta de Forges baixada d'internet

7 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

És boníssim l'acudit i l'expressió que utilitza Forges.

Tambè ho és lacteva reflexió. Ens hem de protegir dels que fan mal només de sentir-los.

Ramon ha dit...

CARME: Es que el Forges és un crak!. Els "viruspersonatges" per a mi són precisament els que tu dius: els que fan mal, ja sigui a través d'insults, mentides o fanatismes de diversa tipologia.

Josep Lluis ha dit...

El mando a distància és un invent fabulós. Es pot fer servir com un ganivet radical per tallar els caps d'aquells que no ens agraden. El mal és que a la realitat aquells no desapareixen del mapa.
Com s'arregla aixó?

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Tens més raó que un sant, Ramon. No saps l'habilitat "far west" que he anat adquirint amb el comandament de la tele. Ep, i no tant sols per "personatges", que hi ha altres coses televisives que em provoquen vergonya aliena.

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Sempre hi haurà els que els hi agradaran aquells a qui nosaltres no volem i que faran com nosaltres amb els seus comandaments a distància envers als qui a ells no suportin. El que és de desitjar que els que surten en els medis enganyant al personal tinguin cada vegada menys audiència. La teva metàfora comandament/ganivet la trobo encertada.

Ramon ha dit...

XIRUQUERO-KUMBAIÀ: Una altre metàfora divertida: comandament/revòlver. Sobre el sentiment de vergonya aliena que sents davant "altres coses" de la tv. totalment d'acord. Sort del "revòlver".

myhuonglequyen ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úcgửi hàng đi đài loan và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ