Etiquetes

divendres, 22 de maig del 2015

GAUDIR DE LA CIÈNCIA A LA UNIVERSITAT DE BARCELONA



La Universitat de Barcelona ha organitzat aquest 22 de maig la Festa de la Ciència. 

Més de 20 taules per experimentar amb disciplines diverses: Astronomia, Meteorolgia, Química, Agricultura, Geologia, Realitat virtual; Pilotatge de drons científics i altres al servei dels qui encara no són universitaris.

Vam anar-hi amb el nostre nét Albert, que amb sis anys era el més jovenet dels assistents. 

L’Albert i nosaltres vam passar un matí sensacional. 


El personal de la universitat, fantàstic amb les seves explicacions que van saber adaptar als coneixements d’un nano de sis anys, que va correspondre amb un interès i entusiasme propis d’un possible futur científic.










Ahir, dia 28 de maig, sis dies després de la publicació d'aquest post, la Universitat de Barcelona va penjar a la seva web aquest vídeo (cliqueu)  sobre la Festa de la Ciència. Al final, podem veure i escoltar a l'Albert, mirant a càmera.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

quina sort que te l'Albert de tenir una avis tan actius.
Felicitats a vosaltres per aquest net.
Molts petons Carme M.

Ramon ha dit...

CARME M: L'interès que té l'Albert per tot el que l'envolta, persones i coses, és molt gran i això, entre altres moltes virtuts ens fa molt feliços.

Josep Lluis ha dit...

Fantàstica experiència per un nen de 6 anys. I doblement fantàstica per a tu al tractar se de l'Albert. Dona gust de veure'l a les fotos.

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS, CARME M. Després dels vostres afalagadors comentaris he afegit, al final del post l'enllaç que porta al vídeo que la UB ha penjat a la seva web. L'Albert surt al final de tot (minut 3,12 aprox.). Si el voleu veure i escoltar, només heu de clicar.