Etiquetes

dimarts, 2 de febrer del 2016

POST NÚMERO MIL


Al gener de 2008, és a dir fa 8 anys, vaig obrir aquest blog per penjar de tant en tant alguna foto amb l'objectiu d'anar muntant una espècie d'àlbum i progressar en la utilització de les eines digitals.

Poc a poc vaig anar convertint-lo en una espècie de llibreta per esciure i enganxar tota mena de coses que sintonitzessin amb el meu món i ves per on, avui penjo el post que fa mil !.

Més endavant, al 2011 vaig obrir quatre blogs més, el Guia, el Troballes, el Fotopintures i el Compartint apunts, que plegats ja porten més de 600 entrades.

La intenció d'aquests nous blogs especialitzats (viatges i sortides; llibres, teatre, cinemes, ràdio i tv., gastronomia...; fotos retocades i apunts agafats en conferències) va ser gairebé amb la mateixa intenció del qui escriu un diari.

Al reproduir per escrit allò que faig ( i que es pot explicar, he he)  em queda més gravat a la memòria, i en un futur potser em servirà per recordar detalls que, de no fer-ho així, s'acabarien esborrant.

Els blogs m'han posat també en contacte amb altres blogaires que segueixo habitualment (els que tinc enllaçats i els que té enllaçats el blog de la Montse) i que em proporcionen moments molt plaents.

Compartir-ho tot plegat, també m'agrada, igual que rebre comentaris. Agraeixo des de aquí als meus escassos però selectes "comentaristes" les seves aportacions.

En resum, una agradable experiència que tinc la intenció de continuar...



8 comentaris:

marta ha dit...

Moltes felicitats!! A pels propers mil posts !!;

Sara ha dit...

Felicidades y eres de los mios, que buenas experiencias he tenido con mi blog...entre ellas, conoceros en persona, y ya estimaros desde ese momento. A ver si volvemos a encontrarnos. Un beso fuertísimo a Montse, y mi abrazotedecisivo para ambos. Sigue con tus maravillosos blogs...me apunto también a los otros que alguno no sabía..el de viajes me gustaaaaaa.

Xiruquero-kumbaià ha dit...

No hi ha dubte, Ramon, que a més dels blogaires de referència ets dels perseverants, ço que no és poca cosa en aquests temps en que els blogs han perdut una mica -o un molt- de pistonada.
Amb la felicitació per aquest "mil·leni", l'encoratjament a seguir endavant.

José Luis ha dit...

Congratulations!

Ja ets mil-blogaire, que no és qualsevol cosa. Ens has fet disfrutar força. Gràcies per compartir la teva feina.

Ramon ha dit...

MARTA: Encara que els teus comentaris solen ser només de paraula, t'agraieixo que avui hagis deixat enregistrada la teva felicitació. Vaig a per els propers mil, he he!

Ramon ha dit...

SARA: Gracias a los blogs nos conocimos y gracias al tuyo podemos acompañarte en tus fantásticas excursiones por esos espléndidos paisajes que, desde aquí, nos quedan un poco lejos, pero que con tus fotografías y con tus palabras nos los pones a tocar. Gracias Sara.

Ramon ha dit...

XIRUQUERO-KUMBAIÀ: Segueixo creient en els blogs, a pesar d'aquesta pèrdua de pistonada que efectivament sembla que estan tenint. Al menys, els que segueixo, entre ells el teu, naturalment, em proporcionen moments molt plaents i entretinguts. El que conec d'altres xarxes (faceboock i twiter) no m'acaben de convèncer tant.
Gràcies per la teva felicitació.

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Gràcies a tu. Els teus nombrosos i encertats comentaris també m'estimulen a continuar amb aquesta afició.