Etiquetes

dijous, 31 de març del 2016

LA FELICITAT SEGONS VICENÇ FERRER


La felicitat és un concepte sobre el qual cada persona en té formada una idea: en què consisteix, si és més o menys possible; si la base és l'amor, la salut, el benestar material o la suma de tot plegat...

Una personalitat tan singular com Vicenç Ferrer exposa a partir de la seva obra en què consisteix per a ell això de la felicitat i s' explica en aquest documental que vaig veure l'altre dia.

Crec que val molt la pena. 

Persones com aquesta, la seva dona, el seu fill i totes les que el van ajudar a fer realitat el seu somni, no ni hi ha gaires, lamentablement.

Si la majoria de la gent fos així, viuríem en un món infinitament millor. Sobren  paraules. Són els fets el que tot ho canvia. Potser convindria que tanta gent que es dedica a sermonejar es poses a treballar, a fer, a construir un entorn més feliç.

L'obra de Ferrer contrasta amb el soroll del bla-bla-bla que ens envolta. Tothom ens creiem amb capacitat per jutjar i pontificar, però pocs fan allò que prediquen.


 

2 comentaris:

José Luis ha dit...

Molt didàctic el documental, i diferent dels que jo havia vist.
Sobre el que ja parles tu en el teu text, la felicitat és moltes coses que es diuen i moltes que no es diuen.
Gràcies.

Sara ha dit...

Ains Ramón cuanta sabiduría en tu entrada de hoy... y a que grande nos acercas a ese Vicente Ferrer, sin palabras...sólo hechos, todos sus hechos para copiar y seguirlos.
Mi abrazotedecisivo en este mundo tan tan revuelto.