Etiquetes

dilluns, 25 d’abril del 2016

AQUELLES "LENTES" DE JA FA MIG SEGLE


Escoltant l'altre dia per ràdio el programa setmanal que fa l'Albert Malla sobre música dels anys seixanta als noranta, va recopilar èxits de 1966; és a dir d'ara fa exactament 50 anys.

Va ser l'època dels meus 15/16 anys on la música s'escoltava principalment per ràdio i en els tocadiscos portàtils que hi havia a tots els guateques domèstics, on els joves d'aquesta edat començàvem a acostar-nos, a beure cubates i a fumar.

Passat tant de temps, és curiós com aquelles músiques i les seves lletres encara resten gravades fidelment a la memòria.

Avui, en porto un petit recull d'aquell any de les que en les "festes" en dèiem "lentes". La majoria es deixen escoltar amb gust.

Si voleu, podeu reviure-les clicant sobre el títol de qualsevol d'elles.

4 comentaris:

Júlia ha dit...

La música de la nostra vida, jo també escolto sovint aquest programa, sembla mentida que hagin passat tants anys des d'aquells seixanta.

Ramon ha dit...

Júlia: Quina gran força evocadora té la música i que bé que ens sentim quan, inesperadament, ens arriba una peça que ens va emocionar fa molt de temps i comprovem que segueix fent-ho. D'altra banda i sobre el pas del temps: l'expressió que fas servir tu és la bona: "sembla mentida", potser amb un signe d'exclamació al final...

José Luis ha dit...

Home, quina selecció!. Podriem ampliar-la bastant, i no deixaria de ser entranyable. Gràcies.

Ramon ha dit...

Josep Lluís: Tens raó. Aquest recull és un petit pessic on surten algunes d'aquelles peces que es posaven en tots els guateques que recordo, i alguna d'elles, més d'un cop i dos en la mateixa festa.