Etiquetes

divendres, 8 de juliol del 2016

DIUEN QUE LA MÚSICA ALLARGA LA VIDA



Ho he llegit en algun lloc i m'agrada imaginar-me que pot ser veritat. El que és segur i constatable és que la música que ens agrada, quan la sentim ens alegra la vida.

Aquest cap de setmana passat (dies 1. 2 i 3 de juliol) s'ha celebrat per part de la gent del BBW (Barcelona Beatles Weekend) una sèrie d'actes i concerts en el que el tema únic ha estat el celebèrrim conjunt britànic i la seva música.

Vaig assistir a l'actuació de  tres dels dotze conjunts que interpretaven les seves cançons. El públic, de totes les edats, vam gaudir de valent. Les cares de la gent reflectien el goig i la satisfacció que provoca escoltar la música que , com diu algú, forma part de la banda sonora de la nostra vida.

Per si us ve de gust recordar ara una de les seves 211 cançons: "Here Comes The Sun":


6 comentaris:

Sara ha dit...

Y así es Ramón, la banda sonora de nuestras vidas no sería sonora sin música...la música debe imperar más en todos los ámbitos de la vida cotidiana, política, social, pública, privada...yo no tengo dudas de que además de alegrarnos la vida nos la pueda alargar.
Mi abrazotedecisivo veraniego, así andamos de acá allá, pero siempre paramos aquí.
Buen verano

Carme Rosanas ha dit...

Sempre ve de gust escoltar els Beatles, però amb les edats avançades que anem vivint la gent, potser ens haurem de racionar la música... tampoc cal viure més del compte... he, he, he... perdona la broma, però m'ha sortit així, mentre escolto els Beatles, per descomptat.

Ramon ha dit...

SARA: Buen verano y buena música!

Ramon ha dit...

CARME: D'acord: viure més del compte no, però si és possible, menys tampoc he?. En qualsevol cas, penso que la vida amb música és més vida.
Bon estiu!

José Luis ha dit...

D'acord, la música forma part de l'ADN de molta gent. No de tota, per descomptat, aquests que no sé com s'ho fan per viure.
Sembla que els Beatles s'han fet eterns, amb tants homenatges, imitadors i similars.
A mi no em consten 211 cançons. Als meus arxius hi ha 504. Són moltes, oi?

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Segur que van ser 504. La dada de les 211 la van donar el dia dels concerts de la Beatles Barcelona Weekend... i no sé si va ser el membre d'algun grup o algú de l'organització.
Els teus arxius els tinc per absolutament fiables!