Etiquetes

dilluns, 22 d’agost del 2016

A PUNT PER LA VEREMA


Ahir, en plena comarca del Penedès, així de macos es mostraven aquests raïms. A més, aquests, precisament, corresponen a unes vinyes on es cultiven de manera ecològica i biodinàmica. Cero productes químics i preservant les terres i el seu fruit de les maleres a còpia d'omplir de vida l'espai conreat perquè sigui la mateixa natura la que cuidi del bon desenvolupament de la vinya.

Després, l'elaboració dels vins i caves a partir d'aquest raïm, esdevenen una font de plaer, tant pels sentits com per la salut.

A les Bodegues Parés Baltà de Pacs del Penedès (des del 1790) podreu gaudir, si ho voleu, d'una visita guiada molt completa amb tota mena d'explicacions detallades, a més d'un tast de bons vins i caves de la casa.

2 comentaris:

Lluís ha dit...

Ramon, ets un crack. A més d'un dia molt maco tenim uns fantàstics records fotogràfics i escrits del dia d´ahir, i a més a més els teus comentaris sempre tan centrats i encertats.
Lluís i Maria Carme. Gràcies

Sara ha dit...

Puffff pedazo fotón, me encantó, es muy muy bonita, además de estar riquísimas las uvas, la foto está genial, que color y que nitidez...y que sepas que en tu anterior entrada del 18 de agosto (día de mi cumple) tienes unas fotos preciosas de esa fiesta.
Recién llegada de vacaciones ya me estoy preparando para la vuelta al cole y para pasar a visitaros de continúo. Gracias por tu enhorabuena por mi proeza en Pirineos jajajaja.
Mi abrazotedecisivo Ramón