Etiquetes

diumenge, 17 de setembre del 2017

8 CANALS, 8



L'altre dia em vaig entretenir a comptar els canals de TV lliures (tdt) dedicats a la vidència (tarot, sobretot). Vuit canals que tenen reservades les seves llicències i que deuen haver pagat el que això costa (suposo que una bona quantitat de diners).

Recordo quan fa un temps es van tancar diversos canals perquè no complien determinats requisits. 

Aquests als que em refereixo compleixen, doncs, amb tots els requeriments legals per emetre a tota hora. 

Continguts destinats a captar diners, segur que molts diners, de persones que es creuen que la gent que els hi parla els hi dirà si el fill trobarà feina, si el marit se'n sortirà de l'operació que li han de fer, si la parella l'enganya, si....

Tor plegat donant llum verda a un plantejament que se sap que és una farsa (que em perdonin els que hi creuen en aquestes coses) per guanyar diners a costa de la "bona fe" de la gent, que es pot arribar a deixar molts quartos trucant a uns números de telèfon que tenen un cost molt elevat.

Si com sembla s'ha de permetre aquesta activitat en ares a la llibertat de creences, potser seria millor que la seva proliferació es restringís una mica, ja què a més d'aquests canals de TV hi ha diverses emissores de ràdio que també si dediquen (per cert, algunes amb una qualitat d'emissió superior a la d'algunes cadenes d'ampli abast).

Imagino que podria estar molt bé que les freqüències que ocupen aquests canals es destinessin a la promoció de la cultura amb canals especialitzats en totes les arts (només ni hi ha set) i a les ciències. Ja sé que és demanar massa, però, per demanar que no quedi. Potser hem d'anar deixant l'Edat Mitjana i mirar més al futur.


3 comentaris:

Júlia ha dit...

Em temo que tot això respon a la demanda i no ens en lliurarem, a banda de teles i ràdios em quedo parada de la gent que em confessa haver consultat personatges d'aquesta mena.

Ramon ha dit...

JÚLIA: Segur que aquestes persones que consulten als vidents tenen els seus motius per fer-ho. Els desconec, però crec que mai arribaria a comprendre'ls.

Sara ha dit...

Y qué esperasa de la raza humana Ramón? oferta y demanda, demanda y oferta? el mundo está tan loco, desolado y triste que creo que se recurre a todo, pero vamos que este tema creo que lleva ahí por los siglos de los siglos...y no evolucionamos...si en post de la tecnología, pero humanamente poquito, poquito.Y es un campo en el que los desalmados se hacen de oro con las tristezas de otros semejantes, un temita que me pone enfadada.
Mi abrazotedecisivo, he estado alejada, muy alejada por motivos varios...pero ahora ya estoy en casa, en mi blog y en vuestros blogs amigos.
Mi abrazo inmenso lleno de afecto para ti y para Montse.