Etiquetes

dijous, 29 de març del 2018

"LA VENTURA DE VIURE"



Acabo de llegir una llarga entrevista al gran pallasso Tortell Poltrona que ha publicat el "Catorze.cat".
Anava a seleccionar unes quantes respostes per construir aquest post, però finalment he pensat que el millor és oferir-la sencera a través de l'enllaç: clic

Tortell Poltrona porta ja 25 anys amb "Pallassos sense fronteres". Les experiències viscudes per aquest home són impressionants. Els seus pensaments segur que estan influenciats per aquestes vivències, però també trobo que ell està fet d'un material d'altíssima qualitat que porta d'origen.

Viure segons què li senyalen les seves idees i la seva sensibilitat, renunciant des de bon principi a la seguretat que ofereix una feina estable i una actitud gregària, té molt valor.

És més que interessant llegir i pensar sobre les seves respostes en aquesta entrevista. És com respirar un aire oxigenat i salubre i això convé quan hi ha tanta "contaminació"

Cita, aquest fragment d'un poema de Joan Brossa, que diu en Tortell que per a ell és una màxima. El trobo genial:

"Conec la utilitat de la inutilitat i tinc la riquesa de no voler ser ric".

1 comentari:

Sara ha dit...

Hola Ramón, buen juego de palabras ese de la riqueza y la inutilidad, me ha gustado mucho, y es que el mundo está perdiendo tanto, a pasos agigantados, así es que habrá que proclamar esta frase.
Tus entradas anteriores colosales también, que he estado muy atareada en cosas varias y no había tenido tiempo de leerte, me ha prestado mucho volver y disfrutar.
Un abrazo enorme a los dos.