Etiquetes

divendres, 19 de març del 2010

ART AL CARRER

Santiago de Compostela. Biblioteca Pública Ánxel Casal

4 comentaris:

josep lluis ha dit...

Trobo fantàstic el desenvolupament que han pres les biblioteques públiques arreu. Es podria dir que son espais de luxe, i més venint de la foscor que molts de nosaltres hem conegut. Trobo la foto molt estimulant.

Assumpta ha dit...

Ai, acabo de dir al blog de la Montse que a mi l'art modern no m'acaba de convèncer...

Sí, està bé, són colors alegres, però... què és? :-)

En quant al tema de les biblioteques, estic totalment d'acord amb en Josep Lluís (al qual felicito pel seu sant). La de Reus és maquíssima, també té algunes parets de vidre com aquesta, són plenes de llum :-))

Ramon ha dit...

JOSEP LLUIS: Tens tota la raó. Ahir al vespre vam anar a la Jaume Fuster de la Plaça Leseeps a un concert de Música clàssica (Vivaldi) interpretada per la Orquestra de Càmera de Gràcia...una passada. La zona de llibres estava de gom a gom i a l'hora del concert, es va omplir l'Auditori,que pel cap baix hi caben unes 400 persones. Esperem que "no decaiga".

ASSUMPTA: El "termostat" artístic el tenim cada un regulat de diferent manera. Com en tot tipus de manifestacions artísriques (música, pintura, escultura, poesía, etc.) hi ha coses que ens arriven més que d'altres. Personalment, de l'art comtemporani en general em fixo amb l'armonia de les formes, els colors, els materials utitlitzats, etc., i si tot plegat em tramet algun tipus d'emoció....en fí, ja saps que "contra gustos no hay disputas".

Assumpta ha dit...

"Contra gustos no hay disputas"... per sort ;-))

I això és maco :-)

Si a tots ens agradés el mateix seria avorridíssim :-)