Etiquetes

dissabte, 16 de juliol del 2011

AVENTURA EN "4X4"


Conte dedicat al meu nét Albert qua avui fa dos anys i mig.
L'Albert s'ho passa molt bé quan condueix un 4x4 que hi ha a l'entrada del supermercat on va a comprar amb els seus pares. És un d'aquests cotxes que funcionen amb monedes, tenen llums de colors, fan soroll i es mouen d'allò més.
Un dia, mentre hi estava pujat, el cotxe es va desenganxar de la seva base i va anar a parar a terra on va seguir movent-se i, a més corrent com un cotxe de veritat. Al principi, l'Albert es va espantar una mica, però després, tot dominant la situació va anar conduint carrer Marina avall fins arribar a la platja.
Per sort, no hi havia gent perquè era l'hivern i va anar amunt i avall per la sorra com si fos un expert conductor de rallis.
Al cap d'una estona va sentir els crits d'alguns treballadors del Super que estaven bastant espantats pel que havia passat i corrien cap a ell.
Al veure que a l'Albert no li havia passat res es van tranquil·litzar. Van posar el 4x4 al seu lloc, on va quedar ben collat. L'Albert, però va desitjar que allò que acabava de passar tornés a passar un altre dia. S'havia divertit tant!.
El iaio Ramon; 16 de juliol de 2011

3 comentaris:

josep lluis ha dit...

Ai! aquest avi, quins contes que s'inventa!.

Potser més d'hora que no pas tard, l'Albert creuarà la ciutat fins a la platja, i el conte es farà realitat.

El que cal es salut.

CARME ha dit...

Tot i disfrutant de uns dies fora l'avi no és descuida del conte.
Segur que aviat els llegira i n'estara orgullos.
Una forta abraçada.

C. Miró

Assumpta ha dit...

Ai, aquest Albert! Entre la moto que tenia l'altre dia i aquest 4x4 sortirà tot un aventurer!! :-))