Etiquetes

dissabte, 8 de setembre del 2012

"BARCELONA WORLD", "EUROVEGAS" I ALTRES PROJECTES A CONSIDERAR...


En contes de I+D,  Immobles x Diversió, en contes d'estudi i esforç, el que convé i cal és fer calers el més ràpid possible i si pot ser amb poc esforç millor encara (especular,  burlar les lleis, etc.)

Ja estem en el camí: Entrant per la Jonquera, ens trobem el bordell més gran d'Europa, d'aquí a poc temps, més casinos, parcs temàtics, hotels de luxe, camps de golf i activitats similars perquè els més rics del món s'ho passin "d'allò més bé".

Res de projectes per desenvolupar la ciència, l'agricultura, la industria i els serveis d'alt nivell. Serem el parc d'atraccions del món mundial.

 Per cert, podríem muntar també un paradís fiscal , com Suïssa, Luxemburg o Montecarlo perquè tots els diners dels grans evasors d'impostos, traficants  d'armes, drogues, etc. entressin als nostres bancs. S'acabaria la crisi financera!.

I ja possats, oferir, per allò de potenciar l'efecte "crida", en aquests llocs "d'esbarjo", tabac i alcohol a dojo, sense restriccions de cap mena. Les autopistes sense limitació de velocitat, perquè els ferraristes i porschistes del món vinguessin a fer carreres, sense problemes...ah! i toros "non stop", les 24 hores del dia a places i placetes de tot arreu.

Nosaltres de cambrés, crupiers, palanganers... del que fes falta,  i prou de patir.  ... Que inventin i s'esforcin els altres, que nosaltres, més llestos que ningú, ja els escurarem les butxaques...

Quin panorama!.

Foto: internet

4 comentaris:

Júlia ha dit...

Mentres no ens les escurin 'més' a nosaltres, les butxaques. Món de mones.

Josep Lluis ha dit...

A mi aquest tema em posa neguitós. M'agafen ganes de dimitir de ciutadà d'aquesta terra, o pais, o nació, de xaranga en el que entre els uns i els altres ens han convertit. Em tornen al cap aquells mots: "Aquesta trista, bruta i dissortada pàtria", Espriu dixit.

Ramon ha dit...

JÚLIA: Crec que el que jo anomeno "Operación Morón", que consisteix en deixar-nos com el gall de idem, seguirà implacablement. De moment aquí no més es salven els de l'amnistia fiscal i els que s'han emportat els diners que no eren d'ells a cabassos...

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Potser ara, en Machado diria que som un país de "xaranga i de ruleta"...pura pena.