Etiquetes

dissabte, 4 de gener del 2014

SEMPRE EL MATEIX...


 
Els anys van passant, però hi ha coses que es segueixen produint com si realment el temps no avancés. Quan repassem l'obra d'en Jaume Perich, que ja fa 18 anys que és mort, ja sigui els seus aforismes o les seves vinyetes, trobem situacions de fa més de tres dècades que son plenament actuals tant en el camp de la política, la religió, l'economia, la salut, etc. etc. En aquesta petita mostra de 21 diapositives, ho podem comprovar i, a més, amb un somriure còmplice.


9 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Actuals del tot... Sembla mentida. No ens movem de lloc..

Xiruquero-kumbaià ha dit...

Que gran ÉS el Perich, Ramon!
Un encert que ens l'hagis recordat ara,temps "de fer propòsits per a l'any nou"...

Ramon ha dit...

CARME: ...i de vegades fins i tot reculem!!...buaaaa!

Ramon ha dit...

XIRUQUERO-KUMBAIÀ: Efectivament, en Perich ÉS gran i ens segueix tocant la fibra cada vegada que el retrobem en els seus llibres.

Júlia ha dit...

Uns acudits ben actuals, no sé si avui es fa humor amb tanta grapa, la veritat, m'ha encantat recordar-los, Bons Reis!!!

Josep Lluis ha dit...

Bufff!!!!! El Perich encara ens fa pensar. I resulta ser que pensar és tan difícil!
Gràcies per recordar-lo. A veure si ens serveix d'algo.

Ramon ha dit...

JÚLIA: El Perich va posar el llistó molt alt. Avui, al meu parer, entre els que conec, els que més se li acosten són El Roto i El Forges. Bons Reis també a tu, Júlia.

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Tens raó. L'obra d'en Perich és un tractat de filosofia, de psicologia i de crítica social que es recomenable tenir a ma per no oblidar com és això tan difícil de pensar amb criteri i arguments.Bons Reis!

Sara ha dit...

Pues si Ramón, hay muchas cosas que no cambian, que siguen siendo las mismas, excelentes viñetas para la reflexión y gracias por esa sonrisa cómplice.
Mi abrazotedecisivo el primero de 2014. Muacks para los dos.