Etiquetes

dimecres, 16 de maig del 2018

VA DE NÉTS, UNA VEGADA MÉS



L'altre dia em va donar per repassar tots els posts que he publicat en aquest blog (clik) sobre els meus néts. L'evolució és la normal, però vista a càmera ràpida resulta espectacular.

Avui, que el gran ja té nou anys i la petita és a un mes de fer-ne sis, segueixo embadalit davant els canvis que es van produint en ells. Físics i psicològics, és clar. La natura ha estat generosa amb ells i l'emoció que produeix contemplar -los, tan plens d'energia, i de sensibilitat, és molt gran.

El pas del temps els anirà modulant, com és natural, però els fonaments són ferms. Dins seu ja han florit molts dels valors que per a mi són essencials per sentir-se a gust amb la vida: alegres, empàtics, sociables, afectuosos... "és el seu iaio qui ho diu", pensareu, i una mica de raó tindreu, però només una mica!

4 comentaris:

Sara ha dit...

Ohhhh Ramón, qué entrada más bonita, os deseo que sigáis disfrutándolos mucho y sigáis viendo esos cambios maravillosos en ellos...¡¡son preciosos!! Manuel y yo si Dios quiere seremos abuelitos en Noviembre, estamos muy contentos, y ya con muchas ganas de tenerle entre nuestros brazos.
Un abrazotedecisivo para los dos...y hacerlo extensivo a esos nietos y a toda vuestra familia bonita.

Carme Rosanas ha dit...

Guapíssims, tots dos, d'altres coses, per una foto no puc opinar, però aquesta sí que la puc dir amb tot seguretat: són guapíssims.

Ramon ha dit...

SARA Y MANUEL: Enhorabuena!. Esperamos recibir de vosotros la buena notícia en cuanto se produzca. Un abrazo.

Ramon ha dit...

CARME: Gràcies. És cert el que dius. El més important, però, és que ho són per fora i sobretot per dins!.