Etiquetes

diumenge, 2 de setembre del 2012

PILARIN BAYÉS, 50 anys dibuixant per a tots





A la Sala 1 del Palau Robert hi ha una exposició sobre aquesta fantàstica artista que no us l'heu de deixar perdre. Alerta, la data límit és el proper dia 11 de setembre!.

Hi trobem: els més de 700 llibres on els seus encisadors dibuixos són els protagonistes; molts originals -aquarel·les, dibuixos a llapis de colors, etc..-; la seva biografia; el resum del seu pensament sobre qüestions com la bellesa, la convivència, la identitat, la cultura...

També sentirem la seva veu parlant del passat, el present i el futur, mentre gaudim d'un gran tríptic creat per ella mateixa, expressament per aquesta exposició-homentage.

La visita, no tan sols resulta agradabilíssima, sinó que arriba a emocionar de debò, al sentir les vibracions que sobre tants i tants temes de la nostra pròpia història, ella a tramés al paper per a tothom que les vulgui disfrutar.

A continuació, el vídeo promocional de l'exposició i el programa sencer que li va dedicar TV3 ( "El convidat").

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.



2 comentaris:

Josep Lluis ha dit...

Tens raó, l'exposició emociona, tot i que jo no tenia conciència plena de l'obra de la Pilarin, per no dir que molt poca. Em va impressionar la gran quantitat d'obra gràfica exposada i els grans treballs de l'estil de "Aón està Wally?".
Crec que ens fas una bona recomanació.

Ramon ha dit...

JOSEP LLUÍS: Efectivament impressiona la quantitat d'obra feta per aquesta dibuixant; obra que s'ha distribuït per molts països ja que vaig llegir que bona part dels llibres s'han traduïts a un munt d'idiomes...total, una "crack".