Etiquetes

diumenge, 4 de novembre del 2012

L'ESTABILITAT I L'INESTABILITAT

 
Passejant per  la zona de la Marina Village, al Port Olímpic de Barcelona.vaig fer aquesta foto que recull un curiós detall arquitectònic.

La vaig fer perquè la contemplació d'aquesta esfera tal i com està presentada, em va provocar un seguit de sensacions i reflexions relacionats amb l'univers i més concretament amb el nostre planeta: tan sòlid i a la vegada tan vulnerable...vès quina cosa.

5 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Sí... dóna sensació d'inestabilitat... suposo que ja és el que pretenia l'autor, no?

Ramon ha dit...

CARME: Possiblement aquesta era la pretensió de l'autor, però crec que també amb l'efecte contrapès que suposa la solidesa tant de l'esfera com de la base que la soporta.

Emili ha dit...

Entre els conceptes d'estabilitat i inestabilitat jo hi veig el de l'equilibri. La dificultat, i el mèrit, de mantenir-se en un punt que, sense ser estable -a la vida l'estabilitat permanent no existeix- ens permet viure en harmonia amb els demés i amb nosaltres mateixos. És difícil d'aconseguir, però cal intentar.ho.

Ramon ha dit...

EMILI: Molt ben vist. L'equilibri, un estat que quan s'aconsegueix, proporciona serenitat i benestar.

Sara ha dit...

Que fotaza más chula, me encanta Ramón...eso sentí yo en el Palacio Real de Olite...ese vértigo entre la estabilidad y la inestabilidad de estar tan alta, casi casi en el aire a veces jejejeje.
Mi abrazotedecisivo Ramón