Etiquetes

dimecres, 2 de gener del 2013

2013 - JA EL TENIM AQUI

 
Acaba de néixer. Igual que un riu, comença fresc i radiant però com el riu, passarà per moments plàcids i d'altres de complicats. S'anirà embrutant i, al final, com el riu, el 31 de desembre acabarà el seu cicle.

En aquest periple, en el que l'acompanyarem, m'agrada pensar que serem capaços de millorar com a persones en tots els aspectes. Crec que és la  manera d'ajudar a que, de debò, aquest món també millori.

Foto: Fonts del Llobregat - Castellar de n'Hug. Desembre 2012

3 comentaris:

Josep Lluis ha dit...

És una bona similitud riu/any la que fas, i a més carregada de bons propòsits. Cal ser optimistes i confiar que així sigui.

Carme Rosanas ha dit...

A mi em sembla l'única manera de millorar el món: millorar com a persones... sinó no hi ha res afer-

Molt Bon Any 2013, Ramon!!!!

Emili ha dit...

Així com mai veiem el mateix riu, atès que a cada instant és diferent, el temps també és fugisser. El futur és solament una expectativa, i el passat un record que es distorsiona per efecte de la nostra ment emocional. Solament existeix el present immediat d'aquest instant. Per tant, paga la pena fer un petit esforç perquè sigui profitós i enriquidor, tant per a nosaltres mateixos com per als que estimem. Que així sigui: Et lloem senyor Kronos (però no volem ser els teus esclaus).